DongGuan Jinhong Garment Accessories Co., LTD

Nyheter

Vilka är de typer av klädetiketter och hur man väljer klädetiketter?
Släpp tid: 2022-12-16 10:34:07  träffar: 8

with så många etiketter att välja mellan, du känner dig lite förvirrad, behöver du en varumärkesetikett, tvättetikett eller ursprungsland? Låt' s demystifiera de olika typerna av etiketter du ser på kläder för att hjälpa dig att välja din egen.

choosing kläder etiketter kan vara svåra. Kanske är du inte säker på exakt vad alla de olika etiketterna är för, eller vad etiketter dina artiklar behöver, och det&39; s okej. Termen#clothing etikett&omfattar många olika typer av etiketter som du kan hitta i kläder eller textilier, så var tålamod, läs vidare och låt oss klargöranågra av de frågor du kan ha.#"if vi"

39 ; ska börja med grunderna, det här är de saker du borde veta. Cirka fem olika typer av etiketter finns på alla kläder, och de är följande: varumärke, vård (inklusive varningsetiketter), innehåll, storlek och ursprungsland. Denna information skickas till kunden (eller slutanvändaren av den produkt du märker) så att de kan utnyttja det mesta. Nu kan du bestämma att din produkt inte behöver lite information, eller så kanske du vill konsolidera en del av det till färre etiketter

&39; s alla möjliga! Nedan diskuterar vi dessa olika etiketter för att inspirera dig att komma med rätt kombination för ditt varumärke. Dessa etiketter återspeglar din varumärkesstil och varumärkesidentitet genomnamn, logotyp, färg och ibland kontaktinformation. De kan vara stora eller små, dolda eller integrerade i utformningen av föremålet. Vi rekommenderar att du väljer ett emblem för ditt varumärke och fokuserar bara pånågra saker, till exempel ditt varumärke och logotyp. Håll dessa flikar enkla (men rika på design!). Ärnyckeln till att få en övertygande och minnesvärd varumärkesetikett utan behov av ytterligare information.#&care och innehållsmärkning#-care och innehållsetiketter är informationsetiketter som finns på kläder eller textilier du köper. Dessa etiketter berättar för ägaren vilket material föremålet är gjord av och kan innehålla specifika rengörings- eller tvättinstruktioner. Denna tagg kan visa symboler och flera textlinjer samtidigt, och att använda en tryckt tagg är idealisk för detta ändamål. Många omsorgs- och innehållsetiketter visar också ursprungslandet, som du kan överväga att lägga till om du vill minska antalet etiketter för hela produkten. Om du säljer till allmänheten måste du kontrollera dina lokala lagar och riktlinjer innan du beställer. Många platser har specifika regler för vårdetiketter inom textilier, så du måste följa dessa regler.&#size -etikett&#it

39; Liknande objekt i flera storlekar eller planerar att sälja dem. Storleksetiketter kan placeras alla som

101; På plagget, men finns vanligtvis bredvid etiketten

care och innehåll

eller fäst vid varumärkesetiketten. Du kan också välja att lägga till storleksinformation direkt till den vård eller varumärkesetiketter du redan planerar att beställa, men det betyder att du kan behöva beställa en rad etiketter om du planerar att erbjuda flera storlekar.

country av ursprungsmärkning

etikettens land eller

madein

-etikett representerar produktens ursprungsland. I de flesta länder är detta ett lagkrav. Ibland finns ursprunget på etiketten&care#, men om du vill visa arvet för ditt föremål är det ett bra sätt att skapa en separat etikett. Detaljhandelsmiljö, hängande etiketter uppmärksammar ditt varumärke och varor. De är vanligtvis tillverkade med tjock kartong och visas i en synlig position på objektet för att ge information som shoppare vill veta omedelbart, till exempel pris och storlek. De är utformade för att tas bortnär en artikel har köpts, så många designers använder sina taggar som en plats för att berätta varumärket&39; s berättelse. Detta är ett bra sätt att genya kunder en bättre uppfattning om varför din produkt är speciellnär de bläddrar i hyllorna.#""

Tidigare: Tillverkning och användning av p...

Nästa: Vad är skillnaden mellan Silk Sc...